Lillian Fink Gustafsson den 30-06-2016
    Kære forældre på Strandskolen

Vi er i gang med at indlæse skemaer og andre oplysninger på Intra.
    I kan således ikke se de rigtige oplysninger, førend vi er færdige.
    Det vil alt sammen komme på plads i ugen, inden eleverne vender tilbage til skolen.
    Så I må gemme den papirudgave af skemaet, som eleverne fik med hjem inden ferien.

Med venlig hilsen og med ønsket om en god sommerferie til alle, Lillian Gustafsson, skoleleder
    Lillian Fink Gustafsson den 10-03-2016
    Kære forældre på Strandskolen

På mødet med kontaktforældrene i tirsdag den 08.03 lovede jeg at lægge kontaktforældrefolderen ud til alle forældre.
    Den er derfor vedhæftet her.
    Vi havde et godt og konstruktivt møde med ris og ros fra forældre til bestyrelsen og ledelsen.
    Vi arbejder videre med de fokuspunkter, som blev nævnt på aftenen, bl.a. bedre kommunikation fra skole til hjem.

Rigtig god fornøjelse med arbejdet som og med kontaktforældrene i klasserne.
    Med venlig hilsen Lillian Gustafsson, skoleleder

Skoleporten bliver lidt anderledes.....

Vi er ved at lave skoleporten lidt om, så det bliver nemmere at få et overblik til det nye skoleår starter. Vi arbejder hårdt på at få det hele klart.. Ses til August

billeder til skoleporten