Peter Lund Nielsen den 04-12-2017
    Kære forældre på Strandskolen.

Her er vigtig viden om procedure for iPads og Intra.

Intra:
    Det er klasselæreren der skal udlevere login til forældre, så I kan komme på forældreintra.

iPads:
    Når dit barn starter i 0. klasse, skal I udfylde en samtykkeerklæring og en udlånsseddel som I vil få udleveret. Disse skal afleveres til klasselæren. Eleverne vil få udleveret en iPad, et cover og en oplader hver, som er til brug for undervisningen.

Når dit barn starter på Strandskolen efter skolestart i 0.klasse, skal I udfylde en samtykkeerklæring og en udlånsseddel, som I vil få udleveret ved indskrivningen af dit barn.  Disse skal afleveres på kontoret ved skolestart. Her vil I samtidig få udleveret en iPad.

Hvis dit barns iPad går i stykker, skal den afleveres på kontoret, hvor der bliver udleveret en seddel som skal udfyldes meget præcist med div. koder osv. Dit barn får inden for et par dage, udleveret en ny iPad og den ødelagte bliver sendt til reparation. iPad skal være fjernet fra ”Find min iPhone”. Der findes vejledning på kontoret. Det er også en god idé at have sikkerkopieret elevens iPad inden den bliver afleveret, hvis det er muligt. Fremover vil Pernille tage mod iPads på kontoret mandag til torsdag 08.15-09.00

Hvis dit barn stopper på skolen før endt skolegang, skal iPad samt oplader (Evt. tastatur) afleveres på kontoret, på barnets sidste skoledag. Der bliver udleveret en afleveringsseddel som skal udfyldes, I får en kopi af denne som bevis på at den at afleveret til skolen. iPad skal være nulstillet og være fjernet fra ”Find min iPhone”, inden aflevering. Der findes vejledning til dette på kontoret.

Når dit barn går ud af 9.klasse får de udleveret en vejledning til fjern ”Find min iPhone” og til at nulstille iPaden. Dette skal være gjort inden den skal afleveres. Hver klasse får et tidspunkt hvor de skal møde op på kontoret og afleverer deres iPad, cover, oplader og evt. tastatur.

• Lone Svarre Petersen den 28-11-2017
    Kære forældre og ansatte
    Vedhæftet finder I skolebestyrelsens årsberetning.

Peter Lund Nielsen den 16-11-2017
    Kære elever, forældre og medarbejdere,

Så er vi endelig nået i mål med Strandskolens IT-vision og strategi.

Visionen tager sit udgangspunkt i et dannelsesperspektiv, hvor det er lærernes/pædagogernes opgave, at støtte eleverne i brugen af IT i skolen og skolearbejdet. Det er Strandskolens forventning, at også forældrene støtter eleverne, som beskrevet i visionen.

Visionen er allerede præsenteret i Skolebestyrelsen, MED-udvalget og i Teamkoordinator-udvalget.

Visionens indhold vil nu blive præsenteret og diskuteret i årgangsteam og i klasserne.

Det er vigtig alle parter læser om egne roller/ansvar. Naturligvis sætter lærere og pædagoger sig ind i hele visionen.

Mvh,
    Strandskolen